Aktuella kurser

Ibland erbjuder vi kurser för att du som förälder ska få verktyg och stöd i din föräldraroll. På den här sidan publicerar vi information när vi startar en föräldrastödskurs.


Barn i föräldrars fokus - BiFF

Barn i föräldrars fokus (BiFF) är ett erbjudande om föräldragrupp till föräldrar som separerat och inte kommer överens i frågor som rör barnen.

Hur kan du hjälpa ditt barn vid en separation?

När föräldrar separerar påverkas barnen och denna grupp ska hjälpa föräldrar att utveckla ett stödjande föräldraskap. Välkommen till tre grupptillfällen med fokus på barnen.

Innehåll:

  • Barns behov
  • Risk- och skyddsfaktorer
  • Föräldraskap

Vi träffas vid tre tillfällen, två timmar per gång, på Norrtull i Åmål. Om båda föräldrarna önskar delta erbjuds ni olika grupper. Nästa grupp startar hösten 2020. Föräldragruppen vänder sig till föräldrar som bor i Dalslandskommunerna.

Kurstillfällen: 9 mars, 16 mars samt 23 mars. Samtliga gånger kl 16:30-18:30.

Anmälan och information

Anmälan sker till familjerätten Dalsland, tel 0532-170 00. Telefontider: måndag, tisdag, torsdag och fredag kl 8:30-9:30 eller via mejl till: familjdalsland@amal.se.

Kontakta oss gärna för mer information om kursen. Du når oss via växeln på på telefonnummer 0532-170 00 på telefontider: måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 8:30-9:30 eller via mejl till: familjdalsland@amal.se.

 

Länkar till inbjudningar 
Länk till kursinbjudan som pdf-dokument pdf (pdf 455 KB)

Sidan uppdaterades 2022-05-06

Synpunkter på sidan?