Samvux i nya lokaler

Gruppbild på Samordnad vuxenhälsa
Maria Junzell, Berith Sletten, Jan-Erik Samuelsson, Marion Wramsby, Stefan Krawczynski, Alexander Wetterhamn och Ewa Arvidsson var med och firade invigningen av Samordnad vuxenhälsa, Samvux, i de nya lokalerna på Södra Långgatan 12 i Åmål. Foto: Adam Staf
-Vi är stolta över att vara i framkant i Sverige med den här omställningen till nära vård, säger Marion Wramsby, koordinater i SamVux och representant för Medpro Clinic.
Samordnad vuxenhälsa, SamVux är riktat till vuxna med psykisk ohälsa som är i behov av insatser från någon eller flera av verksamheterna. Syftet är att det ska vara lätt för dig som söker stöd eller vård eftersom du endast behöver ta en kontakt för att erbjudas de insatser du har behov av från alla verksamheterna.
Samordnad vuxenhälsa består av tre olika verksamheter: Vuxenpsykiatri Dalslandsmottagningen, Vårdcentralen Medpro Clinic Åmål och individ- och familjeomsorg Åmåls kommun.
Mer info hittar ni på www.samvux.se
På bild: Maria Junzell, Berith Sletten, Jan-Erik Samuelsson, Marion Wramsby, Stefan Krawczynski, Alexander Wetterhamn och Ewa Arvidsson.

Sidan uppdaterades 2023-10-02

Synpunkter på sidan?