Information om Covid-19, läs mer här.


Unga företagare satsar i nya lokaler på gågatan i Åmål

Två unga företagare på en gågata
Företagarna Jennie Gunnarsson och Cazandra Hagström kommer att öppna butiker i nya lokalerna på gågatan. Studio Nova satsar i Widedals tidigare lokaler. Där kommer Jennie att bygga upp ett helhetskoncept i en skönhetssalong med bland annat frisörer, nagel- och fotvård. Flera småföretagare kommer att finnas i Studio Nova. Jennie räknar med att öka från tre till åtta personer. Flera behandlingsrum ska byggas och inredningen kommer att ha en varm och ombonad känsla.
- Det kommer att bli det lilla extra med upplevelser. Vi öppnar så snart det bara är möjligt. Lokalen ska totalrenoveras. Förhoppningsvis kan vi öppna under senare delen av december. Det känns superbra! säger Jennie.
Många minns By Cazandra på Torggatan. Cazandra Hagström öppnade i november 2015. Efter två år lämnade hon Åmål för att öppna butik på Smögenbryggan. Nu är hon tillbaka och satsar på att öppna By Cazandra i tidigare Qwess lokaler på gågatan. Hon berättar att det blir en butik med kläder och inredning. Vilka kundgrupperna det blir är ännu inte helt spikat. Verksamheten i Smögen har hon fortfarande kvar och ser den som en fin marknadsföringsplattform för att marknadsföra den större butiken i Åmål. Öppningsdatum kommer att bli i slutet av oktober så håll utkik på gågatan. Förutom att sälja kläder jobbar Cazandra med styling och skyltning för privatpersoner och företag.
Jennie och Cazandra visste inte om varandras planer på gågatan men båda är jätteglada över det nu blir mer fart på gågatan. Jätteroligt för Åmål!

Sidan uppdaterades 2021-10-14

Synpunkter på sidan?