Nya lokala rekommendationer förlängs till 18 april

De kommunala idrottsanläggningarna i Åmål är fortsatt stängda för allmänheten. Stängning av allmänheten gäller i första hand till 21 mars och förlängs nu till 18 april. Därefter kommer nya besked att ges.


Kommunala anläggningar utomhus kommer fortsatt att hållas öppna för bokning av föreningar. Föreningsbokningar utomhus gäller för barn, ungdomar och äldre.

Kommunala anläggningar inomhus är öppna för bokningar av föreningar med barn- och ungdomsverksamhet, för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Antalet personer som får vistas i idrottshallarna anslås i lokalen.

Kommunala anläggningar utomhus kommer fortsatt att hållas öppna för bokning av föreningar. Föreningsbokningar utomhus gäller för barn, ungdomar och äldre.

Simhall
Simhallen är fortsättningsvis stängd för allmänheten.

Ishall
Anläggningen är öppen för bokning av föreningar med barn- och ungdomsverksamhet, för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Föreningarna i Säffle och Åmål samverkar i Säffle ishall enligt tidigare förutsättningar.

Följande anpassningar krävs för att vi ska kunna undvika smittspridning.
Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd ska följas.

Teknik- och fritidsförvaltningen Säffe-Åmål vidtar ytterligare åtgärder:

  • Omklädningsrum och duschar kommer inte att vara tillgängliga
  • Tidsbokningar bokas som vanligt med våra handläggare på kommunerna

Varje aktivitet/träning måste avslutas 5 minuter innan bokningstid.

Detta betyder att varje gruppaktivitet/bokning slutar 5 minuter tidigare mot vad man bokat för och är varje ledares ansvar att dessa regler följs.

/Teknik och fritid

Sidan uppdaterades 2021-04-15

Synpunkter på sidan?