Information om Covid-19, läs mer här.


Digitalt firande av nationaldagen 2021

Välkommen till nationaldagsfirande 2021!

Program:

1. Oskar Tapio spelar en signalmarsch när flaggan hissas av Åmåls scoutkår

2. Änglamark av Evert Taube framförs av Walter Persson på sång och piano och Isak Nilsson på flöjt.

3. Malwa Fogelberg egenskriven låt som heter ”Välkommen sköna vår” framförs av Malwa Fogelberg tillsammans med Anki Frisk och Dennis Bromander

​​4. Högtidstalet framförs av Michael Karlsson (S)

5. Adam Almgren har fått årets ”Riksförbundets unga musiker-stipendium” som delas ut till en avgångselev. Adam framför Jersey Bounce på saxofon tillsammans med Fredrik Myrén och Mattias Sämberg.

​Motivering stipendium: "Adam har under sin långa tid på Kulturskolan alltid ställt upp för gruppen oavsett om det gäller saxofonkvartetten, blåsorkestern eller storbandet. Han har med sitt fina spel på saxofoner i olika storlekar varit en betydande del i dessa ensembler. Adam är också en god kamrat som har ett trevligt sätt mot alla han möter. Vi tackar för den här tiden och önskar all lycka i framtiden!"

6. Åmål Concert Band spelar nationalsången under ledning av Fredrik Myrén. Lilla vårkören medverkar under ledning av Anki Frisk. Inspelningen är från förra året och illustreras med foton som är tagna av elever från kulturskolans fotokurs: Alva Krave, Albin Andersson och Emil Hedenberg.

Konferencier: Charlin Svaner-DeLaCruz

Klicka här för att se firandet

Sidan uppdaterades 2021-09-20

Synpunkter på sidan?