Information om Covid-19, läs mer här.

Publicerad 2021-10-22

Nationalsång och fyrverkeri inleder fisketävling

Under fredag och lördag 22 och 23 oktober avgörs SM i gäddfiske (catch and release) i Vänern med start utanför Åmål kl 08:30. Starten genomförs under festliga former med musik, nationalsång och fyrverkeri i samband med starten. Tänk på att hundar kan bli skrämda av fyrverkerier. Till starten dag 2 i Sportfish Masters kommer över 160 båtar. Du kan följa tävlingen direkt på Sportfish Masters hemsida.

Publicerad 2021-10-15

Vad tycker du om renhållnings- och återvinningsverksamheten i din kommun?

Delta i vår enkät

Vi kommer inom kort att skicka ut enkät till 1330 hushåll i Säffle och Åmåls kommuner. Din åsikt om vår verksamhet är viktig och vi vill veta vad du tycker, men vi vill även ha synpunkter på vad vi kan göra för att utveckla den ytterligare.

Din åsikt är viktig för oss, så vi vill gärna att du svarar på denna enkät som tar ungefär 10 minuter av din tid. Som ett tack får du chansen att vinna fina priser.

Besvara enkäten genom att klicka på denna länk.

För att du ska kunna vara med i utlottningen av presentkort behöver vi dina svar behöver vi senast 1 november.


Eventuella frågor om enkäten besvaras gärna av Susanne Bäckström på 0533-68 36 72 eller via e-post: susanne.backstrom@saffle.se

Publicerad 2021-10-13

Uppdatering: Telefonstörning avhjälpt

Uppdatering 14 oktober 11:20

Felet är avhjälp och telefonin till kommunen fungerar normalt igen.


13 oktober 13:45

Just nu pågår en driftstörning i kommunens telefonväxel, vilket göra att vissa telefonnummer för närvarade inte fungerar. Signaler går fram som vanligt och därefter meddelande om att abonnenten inte finns. Felsökning pågår. Mer information kommer fortlöpande vid förändring.

//IT-enheten

Publicerad 2021-09-28

Returenbutiken stängd på grund av inbrott

Returenbutiken kommer att vara stängd tills vidare på grund av inbrott i lokalerna. Vi återkommer med information när butiken öppnar igen. 

Publicerad 2021-09-23

Återvinningshelg på Östby miljöstation 2-3 oktober

Dags att rensa källare och garage. Lördag och söndag 2-3 oktober har vi återvinningshelg på Östby miljöstation. Ta möjligheten att bli av med ditt skräp eller trädgårdsavfall och lämna det hos oss. Våra öppettider bägge dagarna är klockan 09:00-15:00.

Tänk på att hålla avstånd till varandra! 

Välkommen!

/Östby miljöstation

Publicerad 2021-09-20

Chefer och HR möts i Åmål på ledardag

Åmåls kommun har inför årets ledardag valt att samarbeta med forskare och ledarskapsprofiler från så väl Harvard University som svenskt näringsliv och HRM forskningen i Sverige.

Publicerad 2021-09-16

Kommunen har inget att göra med företag erbjuder rengöring av ventilation

Åmåls kommuns växel får samtal från boende i Åmål om att ett företag ringer upp och erbjuder rengöring av ventilationen. Åmåls kommun har inget att göra med företag som erbjuder den typen av tjänster eller företag som bedriver dörrförsäljning av produkter.