Information om Covid-19, läs mer här.


Ulrika Abrahamsson nominerad till Årets centrumutvecklare 2020

Kommunens centrumutvecklare Ulrika Abrahamsson

Ulrika Abrahamsson är nominerad till Årets centrumutvecklare 2020
Foto: Susanne Korduner

Vi är jätteglada och stolta över att vår centrumutvecklare Ulrika Abrahamsson är nominerad till utmärkelsen Årets centrumutvecklare 2020 tillsammans med centrumutvecklarna i Sölvesborg och Västerås. Om en månad får vi veta vem av dem som får utmärkelsen. Vi håller förstås tummarna för Ulrika!

-Vi är många som känner stor glädje över att få arbeta tillsammans med Ulrika. Som hennes chef är den glädjen extra stor för mig. Med sina kunskaper, sin öppenhet och sitt engagemang för centrumutvecklingen i Åmål är hon redan en vinnare i våra hjärtan, säger Susanne Korduner, näringslivs- och kommunikationschef.


Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.


- Det är så imponerande att vi år efter år får in så många nomineringar från städerna eller handelsplatserna på duktiga och kompetenta kandidater. Alla tre finalister är redan vinnare och vi kan bara gratulera städerna som de är verksamma i. Vi ser med spänning fram emot utdelningen av utmärkelsen som sker senare i vår, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Sidan uppdaterades 2021-01-04

Synpunkter på sidan?