Information om Covid-19, läs mer här.


Tre chefstjänster klara på Åmåls kommun

Till ny näringslivs- och kommunikationschef har 34-årige Kristoffer Ljung utsetts. Han har en gedigen erfarenhet av arbete med kommunikationsfrågor och har genom sin och sina kompanjoners kommunikationsbyrå Happy Republik kammat hem många fina priser i reklamsammanhang. Byrån ligger bland annat bakom Säffle kommuns framgångsrika varumärkesplattform.

Åmåls kommuns nya kulturchef heter Sara Vogel Rödin, välkänd profil inom kultursektorn inte minst från sina insatser i Not Quite. Sara kommer närmast från en tjänst som kultur- och fritidschef i Bengtsfors och kommer nu att arbeta i sin hemkommun.

Till it-chef har Säfflebon Torbjörn Stake utsetts. Han har stort it-kunnande och erfarenhet både som konsult och it-chef inom olika branscher. Närmast kommer han från Värmlandstrafik i Region Värmland.

- Kommunen fick många kompetenta kandidater och vi är mycket nöjda med rekryteringarna. Det märks att Åmåls kommun är en attraktiv arbetsgivare, säger Jan-Erik Samuelsson, biträdande kommunchef och chef för kommunstyrelsens förvaltning.

Sidan uppdaterades 2021-01-04

Synpunkter på sidan?