Information om Covid-19, läs mer här.


Åmåls kommuns personalchef nominerad till priset "Årets Nyskapande Chef "

Personalchef Per Ljungberg
Åmåls kommun kan stolt presentera personalchef Per Ljungberg som av affärstidningen Offentliga Affärer nominerats till Årets Nyskapande Chef med följande motivering:
Med bakgrund i IT-branschen i Europa och USA tog Per Ljungberg klivet över till offentlig sektor. Med modet att kritiskt våga granska kommunens verksamheter vill han pröva om de är välgrundade och gör nytta. Medborgarna är kommunens ”aktieägare” och har rätt att ställa krav. Per för in stoltheten i att få göra skillnad för människor – en inställning som behövs som en kraft för offentlig sektor i Sverige. ”Man kan alltid bli litet bättre” är Pers motto och effektivisering ligger högt på hans agenda. Hans bidrag till offentlig sektor är att betrakta som högst värdefullt för det fortsatta utvecklandet och säkerställandet av god och kvalitativ leverans av välfärdsnytta i Åmåls kommun.
 
För femte året utses vinnaren av utmärkelsen ”Årets Offentliga Chef”, ett pris som delas ut under banketten för Offentlig Chef 2020 den 29 januari i Sundsvall. Priset tillfaller den chef inom den offentliga sektorn som fått andra ledare att utvecklas och växa. Personen ska även genom sitt ledarskap ha motiverat, engagerat och inspirerat sina medarbetare. Vinnaren utses av en jury bestående av väl initierade personer som ingår i programrådet inför Offentlig Chef 2020.

Sidan uppdaterades 2021-01-04

Synpunkter på sidan?