LSS söker sommarvikarier

Vi söker dig som vill göra en insats för personer med en funktionsnedsättning! Du ska svara för stöd i deras vardag, för omvårdnad och/eller att bistå i vid olika aktiviteter. Du kan arbeta inom så kallat boendestöd, på ett gruppboende, som personlig assistent, på ett korttidsboende för barn eller i daglig verksamhet.

Som person är du flexibel, kreativ, samarbetsvillig och ansvarstagande. Du ska tycka om att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare ska du vara engagerad i ditt arbete och ha en positiv människosyn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med personer med olika funktionsnedsättningar.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år och om du har körkort är det en fördel, till vissa områden är det ett krav. I arbetsuppgifterna ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter därför är det viktigt att du har grundläggande datavana samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Meriter
Vi ser helst att du har;
- slutfört utbildning på omvårdnadsprogrammet
- slutfört utbildning på barn- och fritidsprogrammet
- påbörjat utbildning på omvårdnadsprogrammet/ barn- och fritidsprogrammet
- annan äldre utbildning, som är likvärdig enligt arbetsgivarens bedömning

Information lämnas av:
Enhetschef Birgitta Lundahl, telefon 0532-174 54
Kommunal, telefon 010-442 86 13

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast söndagen den 19 maj 2019. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Åmåls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Detta sker antingen via länken "Jobba hos oss" på Åmåls kommuns hemsida, www.amal.se, eller genom "Ansök via extern webbplats" på Platsbanken.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sidan uppdaterades 2020-01-03

Synpunkter på sidan?