HR event Åmål 2019

Den 15 november anordnar Åmåls kommun för tredje gången ledardagen "HR event Åmål". Här samlas chefer och HR-funktioner för ett professionellt nätverkande där man tar del av föreläsningar och samtal om ledarskap, kompetensförsörjning, varumärkesbyggande och andra arbetsgivarfrågor.

- Intresset från ledare och HR runt om i vår region och Värmland är mycket stort och vi är riktigt glada över att så många spännande chefer och HR (Human Resources) från olika sektorer kommer till HR event Åmål 2019 för att utbyta kunskap och erfarenhet i dessa viktiga frågor, säger Frida Johansson, ansvarig för HR event Åmål 2019.

I år inleds eventet av Åmåls kommuns nya kommunchefen Anders Sandén och föreläsaren, författaren och poddaren Svante Randlert.

- Årets event fokuserar på ledarskapets avgörande betydelse för en verksamhet att uppfattas som attraktiv och därmed öka sina möjligheter att utvecklas. Jag ser riktigt mycket fram emot att få lyssna på dem och uppenbarligen andra också för de flesta platser är redan bokade, säger Frida Johansson.

Är du drömarbetsgivaren?

- så bygger vi en starkare och mer attraktivt arbetsmarknad


Foto: svanterandlert.se

Svante Randlert

Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon.

Svante Randlert är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close!
Hösten 2017 släppte han boken Drömarbetsgivaren och redan under första år var boken inne på sin tredje upplaga.

Nu kommer Svante Randlert till Åmål för att träffa chefer och HR verksamma i norra Fyrbodal och södra Värmland för att diskutera vilka insatser som krävs för att du som ledare blir den alla vill jobba med.

Håll i hatten säger vi!


Foto: Peter Knutson

Anders Sandén

Han har gjort karriär såväl inom politiken som i näringslivet med tunga poster som styrelseordförande och VD.

Nu är Anders Sandén Åmåls kommuns nya kommunchef med orubbligt fokus på att utveckla Åmål i samverkan med andra aktörer. Som högste chef för Dalslands största arbetsgivare ger han sin syn på att vara ledare i offentlig sektor jämfört med privata näringslivet. Anders kommer också berätta om hur han ser på regionens utveckling och om hur kommunledningen nu tar sig an framtidsutmaningarna.

Det här blir något att hålla koll på!


 

Vill du veta mer om HR event Åmål 2019?

Välkommen att kontakta Frida Johansson på 0532-171 76, frida.johansson@amal.se

Sidan uppdaterades 2020-01-03

Synpunkter på sidan?