Företagshjälp

Behöver ditt företag ekonomisk rådgivning eller har andra frågeställningar inför den kommande osäkra konjunkturen? Då kan du kontakta Almi Väst och Företagsakuten Fyrbodal för kostnadsfri rådgivning. Företagsakuten Fyrbodal vänder sig både till dig som vill förebygga ekonomiska svårigheter och till dig som hamnat i ekonomisk kris.

Företagsakuten Fyrbodal - ekonomisk rådgivning

Företagsakuten Fyrbodal drivs av Almi Väst på uppdrag av Fyrbodals kommunalförbund. Syftet är att erbjuda kostnadsfri rådgivning till företag i regionen som vill förebygga ekonomisk kris eller som redan hamnat i ekonomisk kris. Målet är att i möjligaste mån förhindra ekonomiska svårigheter, konkurs och rädda arbetstillfällen. Ekonomisk kris kan till exempel vara obetalda skulder, problem att betala skatter, problem med lönsamheten eller att det är omöjligt att betala ut anställdas löner.

Mer information och kontakt

Läs mer och ta kontakt med Företagsakuten Fyrbodal här Företagsakuten Fyrbodal – Almi VästLänk till annan webbplats.
Beskriv din situation och glöm inte att klicka på "Skicka". Du får därefter en första kontakt med rådgivare inom ett par dagar.

Företagslots - för alla företagandets faser

Almi Väst erbjuder på uppdrag av Fyrbodals kommunalförbund även tjänsten Företagslots som innebär att du som företag oavsett frågeställning får en kontaktväg in i det företagsfrämjande systemet. Oavsett om du vill starta företag, har en innovation, vill växa eller funderar på ägarskifte slussar dig Almi Väst Företagslots dig vidare till rätt support och aktör. Du kan läsa mer om Företagslots här Företagslots - Almi VästLänk till annan webbplats.


Näringslivs- och kommunikationsenheten Åmåls kommun

Du kan självklart alltid vända dig till vår näringsutvecklare i kommunen. Vi kan bland annat hjälpa dig att komma i kontakt med rätt personer och enheter inom kommunens verksamheter samt även med Företagsakuten Fyrbodal och Företagslotsen. Kontakta vår näringsutvecklare Jenny Christensen 0532-173 01

Sidan uppdaterades 2023-03-08

Synpunkter på sidan?