Information om Covid-19, läs mer här.

Nätverket FÅC - För Åmål i CentrumFÅC verkar för att kommunens invånare skall få tillgång till en aktiv miljö med meningsfulla aktiviteter och evenemang som gör att man trivs, gynnar sin stad och "säljer" den till vänner och bekanta. Nätverket FÅC består av medlemmar från butiker, restauranger, industriföretag, föreningar, fastighetsägare med flera. Man kan även bli stödmedlem som privatperson.

Vill du bli medlem?

• Swish: 123 338 82 61
• Faktura: Mejla faktureringsuppgifter till ulrika.abrahamsson@amal.se

Se medlemsavgifter här >

 
Varför ska företag, föreningar eller privatpersoner vara med i FÅC?
Ditt medlemskap gör att vi kan lämna ekonomiskt stöd till uppskattade publika evenemang runt om i hela kommunen som vänder sig till dig, dina vänner, anställda, kunder med flera som finns i eller besöker Åmål. Ju fler som är medlemmar och ekonomiskt bidrar till verksamheten, desto fler och mer högkvalitativa arrangemang kan vi stötta.
Som medlem deltar du  i utlottningen av bl a biobiljetter, inträde till Bluesfesten, föreläsningsbiljetter på Bokdagarna, presentkort från Åmål Handel m m.
De största bidragstagarna av FÅC medel skänker ett antal fribiljetter eller dylikt till sitt eget arrangemang, biljetter som du eller ditt företag/förening kan vinna.

Vem kan få bidrag? 
För att söka bidrag måste man vara medlem i FÅC. Bidragstagare av 10 000 kr eller mer ska bidra med biljetter av något slag till ett värde av minst 500 kr, det vill säga en motprestation om ca 5 procent av bidragets storlek. Förslag på vad motprestationen kan bestå av lämnas samtidigt som ansökan om bidrag görs.

Ansökan mejlas till ulrika.abrahamsson@amal.se.

KONTAKTINFORMATION

Centrumutvecklare
Ulrika Abrahamsson
Telefon: 0532-174 45
E-post: ulrika.abrahamsson
@amal.se


Näringsutvecklare
Jenny Christensen
Telefon: 0532-173 01
E-post: jenny.christensen
@amal.se

Blanketter

Ansökningsblankett för FÅC pdf (pdf 18 KB)

Ansökningsblankett för FÅC doc (doc 38 KB)

Utvärderingsblankett doc (doc 114 KB)

Sidan uppdaterades 2022-01-20

Synpunkter på sidan?