Kulturskolan

Orkesterbild utomhus

Kulturskolan Åmål erbjuder undervisning i olika instrument, sång, musikproduktion, gatukonst, skapande konst, foto, slöjd, drill och cheer. Vi har också körer, ensembler och orkestrar där du får möjlighet att sjunga eller spela ihop med andra. Du kan läsa om alla våra kurser här och om alla våra ensembler här.

Alla kurser är avgiftsfria för barn och ungdomar upp till och med gymnasiet. Du anmäler dig genom att klicka på den grå rutan till höger (eller längst ner på sidan om du tittar i mobilen) och sedan fylla i webbansökan. Vi följer i stort sett skolan läsår.

Välkommen med din anmälan!

_________________________________________________________________

För tillfället har vi lediga platser för enskild undervisning i: klarinett, brassinstrument, stråkinstrument, gitarr, elgitarr, elbas och trummor.
Det finns även platser kvar i våra barnkörer, cheergrupperfotokursen samt småbarnsrytmik.
_________________________________________________________________

På grund av den ökade smittspridningen i Åmål kommer vi under vecka 48-49 att pausa de fysiska träffarna med alla ensemblegrupper. Enskilda musiklektioner och grupper i andra ämnen fortsätter som tidigare.

_________________________________________________________________

Alla som är mellan 6-25 år och sjunger i någon av Kulturskolans körer eller spelar i någon av alla blåsensembler, stråkgrupper, rockbanden eller i storbandet bör nu gå in och registrera sig som medlem i Åmåls Kulturskolas Ensembler i RUM.
(Riksförbundet Unga Musikanter). Det är helt kostnadsfritt men väldigt gynnsamt för ensemblerna då RUM ger oss möjlighet att hitta på och delvis bekosta massa roliga saker vi kan göra som grupp.

https://www.ebas.rum.se/blimedlem/amalskulturskolasensembler

Absolut senast 1 december 2020 behöver ni registrera er för att räknas med i år.

KONTAKTINFORMATION

T f verksamhetschef Charlotte Ellenius 
Telefon:
0532-172 98
Mobil:
070-789 01 38
E-post:
kulturskolan@amal.se

Kulturskolans logga

Gilla & följ oss gärna på våra sociala medier.

Covid-19 information

Anmälan till Kulturskolan

Vill du anmäla ditt barn och behöver hjälp att förklara information på arabiska, kan du ringa till Hanen, kulturtolk på Familjecentralen, tel. 076-621 99 12.

مرحبا

هل ترغب في التسجيل وتحتاج المساعده باللغه العربيه يمكنك الاتصال بالرقم 0766219912

الرقم للمسؤله حنين عن دعم اللغه العربية والترجمة في مستوصف الاسره

Sidan uppdaterades 2020-11-25

Synpunkter på sidan?