Kulturskolan

Orkesterbild utomhus

Kulturskolan Åmål erbjuder undervisning i olika instrument, sång, musikproduktion, gatukonst, skapande konst, foto, slöjd, drill och cheer. Vi har också körer, ensembler och orkestrar där du får möjlighet att sjunga eller spela ihop med andra. Du kan läsa om alla våra kurser här och om alla våra ensembler här.

Alla kurser är avgiftsfria för barn och ungdomar upp till och med gymnasiet. Du anmäler dig genom att klicka på den grå rutan till höger (eller längst ner på sidan om du tittar i mobilen) och sedan fylla i webansökan. Vi följer i stort sett skolan läsår, så du som anmäler dig nu får besked i augusti om du fått en plats till hösten. Välkommen med din anmälan!

Med anledning av Coronaviruset är våra större grupper inställda eller uppdelade i mindre grupper tills vidare. Viss undervisning sker utomhus eller på distans. Enskilda lektioner och mindre grupper pågår som vanligt. Det är viktigt att du bara kommer på din lektion om du är frisk, att du tvättar händerna före lektionen och håller avstånd till lärare och andra elever. Om du inte kan komma på din lektion ska du alltid meddela din lärare i god tid!

 

KONTAKTINFORMATION

T f verksamhetschef Charlotte Ellenius 
Telefon:
0532-172 98
Mobil:
070-789 01 38
E-post:
kulturskolan@amal.se

Kulturskolans logga

Gilla & följ oss gärna på våra sociala medier.

Sidan uppdaterades 2020-05-13

Synpunkter på sidan?