Surfzoner och gästnät

Vi är jätteglada över att nu kunna erbjuda gratis surfzoner i centrum. Gästhamnen, Kulturmagasinet, Plantaget och Kulturtorget är de områden där du kan koppla upp dig från. Vi gör detta för att ge alla kommuninvånare och gäster möjlighet att enkelt och gratis kunna surfa på internet från de centrala delarna i centrum.

HUR KOPPLAR JAG UPP MIG?
Det finns två alternativ när du vill ansluta dig.

1. Det ena alternativet erbjuder fri surf i en timme - Snabbuppkoppling. För att bli uppkopplad klickar du på anslut. Du kommer då att få en internetanslutning och hamnar på www.amal.se. När tiden har gått ut får du göra om anslutningen och det kan du göra utan någon fördröjning.

2. Det andra alternativet innebär att du har fri surf i tolv timmar - Uppkoppling med e-postverifiering. För att få tillgång ska du skriva in din e-postadress. En länk skickas till din e-postadress som du klickar på för att aktivera fri surf. Du får då ett meddelande att din access är beviljad och du kan börja surfa, (du kan nu stänga e-posten).

Kommunens wifi-nät heter:

Amal

REGLER OCH VILKOR

När du har kopplat upp dig på Åmåls kommuns fria gästnät accepterar du samtidigt de regler och villkor som gäller.
(se gästnätets inloggningssida för regler och villkor)

VAD ÄR EN SURFZON?

En surfzon är ett geografiskt område där du kan koppla upp din mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator till internet.

Sidan uppdaterades 2022-03-07

Synpunkter på sidan?