Information om Covid-19, läs mer här.


Information från Medpro Clinic om vaccination

Västra Götalandsregionen har just nu en begränsad tillgång på Covid-vaccin då efterfrågan är större än tillgången därav blir det en fördröjning av vaccinationsstarten för personer som har hemtjänst samt deras hushållskontakter i Åmål. Vi kommer att påbörja vaccinering så snart vaccinet anländer till Åmål.

När vaccinationen för personer som har hemtjänst inklusive deras hushållskontakter är klar kommer vi inleda vaccination för personer äldre än 70 år.

Alla personer som är äldre än 70 år kommer få ett brev samt en hälsodeklaration hemskickad från Västra Götalandsregionen. Hälsodeklarationen fylls i innan ni kommer till vaccinationen.

All vaccination mot Covid-19 kommer ske i Åmåls ishall.  Vi kommer erbjuda drop-in, information kommer så snart vaccinet anländer. Vi uppdaterar via sociala medier, radio och i lokala tidningen.  Vi följer den prioriteringsordning som Folkhälsomyndigheten fastställt.

Vi kan inte erbjuda tidsbokning för vaccination och vi ber er vänligen att inte ringa till vårdcentralen gällande frågor angående vaccination då vi inte har ytterligare information i nuläget.   

Om ni haft en allvarlig allergisk reaktion som krävt sjukvård måste ni kontakta er vårdcentral, då kommer vi hjälpa er med hänvisning till specialistvården för bedömning. 

/Medpro Clinic Åmål 

Sidan uppdaterades 2021-10-06

Synpunkter på sidan?