Nyheter och händelser
Hitta snabbt
Publicerad 2019-03-08

Åmåls kommun på Inwestdagarna

Åmåls kommun medverkade onsdagen den 6 mars på Inwestdagarna på Högskolan Väst. Det var en givande dag med med många intressanta möten och vi vill tacka de studenter som visade intresse och som kom fram och pratade med oss i vår monter.


Publicerad 2019-02-11

Åmåls kommun på Hotspotmässan i Karlstad

Åmåls kommun deltar onsdagen den 13/2 på en av Sveriges största jobbmässor - Hotspot i Karlstad. Kom gärna och besök oss i vår monter.

Klicka här för att läsa mer om Hotspot.


Publicerad 2018-11-30

Åmåls kommun på LinkedIn

Besök gärna Åmåls kommuns sida på LinkedIn, här kan du bland annat läsa mer om olika event och händelser. Klicka här för att komma direkt till vår sida på LinkedIn.


Publicerad 2018-11-30

Arbetsmiljöpriset 2018

Torsdagen den 29 november delades 2018 års arbetsmiljöpris ut. Utdelningen skedde i samband med en middag på Stadshotellets festvåning. Vi fick in flera bra bidrag från arbetsgrupper som gjort ett fantastiskt arbete under det gångna året och det var ett svårt att välja bland bidragen.

Årets arbetsmiljöpris gick till Överförmyndarenheten för det arbete de som utförts såväl av medarbetarna som gemensamt av arbetsgruppen.


Publicerad 2018-11-30

HR-Event Åmål 2018

Den 16 november hölls HR-Event Åmål för andra året i rad och hölls för fullsatt hus med cirka . Temat för årets event var kompetensförsörjning och talent management. Linda Hammarstrand föreläste kring vikten av att ta vara på det unika i sitt varumärke, att lyfta sina medarbetare och ta hänsyn till hur viktiga de är för verksamheten. Industri- och finansmannen Carl Bennet med Skolverkets föreståndare för lärlingsutbildningar Lotta Naglitsch talade om möjligheterna med att införa ett lärlingssystem.

Cirka 120 deltagare från såväl offentlig som privat sektor medverkade och förutom föreläsningarna gavs möjlighet för deltagarna att skapa nya kontakter och att dela information. 


Åmåls kommuns Linkedin

Sidan uppdaterades 2019-04-03

Synpunkter på sidan?