Publicerad 2020-08-18

Arbetsmiljöpris 2019

Varje år delar Åmåls kommun ut ett arbetsmiljöpris för att uppmärksamma och hylla de APT-grupper som arbetar aktivt och resultatinriktat med sin arbetsmiljö. För 2019 gick priset till äldreomsorgen, Åmålsgården Boken. Tätt efter följde nattgruppen Illern och hemsjukvårdendelad andra plats. Middag och prisutdelning hölls på Stadshotellet i Åmål med många och långa fantastiska samtal om känslan av att få vara med och jobba i offentlig sektor. Vi är så stolta över att få ha dessa medarbetare hos oss.

Arbetsmiljöpriset delas ut av PAM, personal-och arbetsmiljögruppen där alla APT-grupper har möjlighet att nominera såväl sig egen grupp som någon annan.

Publicerad 2020-12-01

Engångsbelopp för månadsanställda

Har du arbetat som månadsanställd under perioden 1 maj - 31 oktober 2020, exempelvis som vårdbiträde eller som stödassistent?

Då kan du ha rätt till att ta del av engångsbeloppet! För mer information och anmälan klicka på länken till anmälningsblanketten. Observera att du måste skicka in anmälan skriftligen senast den 1 april 2021.

Länk till anmälningsblanketten  pdf (pdf 124 KB)
Publicerad 2018-11-30

Ledardagen HR event Åmål 2019!

Ledardagen HR event Åmål är en professionell arena för chefer och HR att utbyta kunskap och erfarenhet på där man nätverkar och tar del av intressanta och skickliga föreläsare. Ledardagen HR event Åmål bjuder in chefer och HR från olika sektorer och branscher för att ta del av forskning och utveckling inom områden så som ledarskap, employer branding och talent management. Åmåls kommun startade Ledardagen HR event Åmål 2017 och varje år har det blivit fullsatt vilket är riktigt glädjande!

Några ord från besökare:

 - Kanonföreläsning med många ögonöppnare men också många bekräftelser på att man tänker rätt! Tack för möjligheten att få delta, chef näringsliv

 - Tack för en inspirerande förmiddag! Så himla bra genomfört! HR, offentlig sektor

 - Toppnoch! Inspirerande, lärande och givande. Dessutom supergod frukost med härligt mingel. Tack för en kanonbra dag, personalansvarig näringsliv

 - Fantastisk bra! Föreläsaren höll mycket hög klass. Gillar också den inramningen ni gör vilket ger en professionell och trevlig mötesplats, chef offentlig sektor

Vi vill bidra till minskad smittspridning av Covid -19 och satsar istället därför fullt ut på Ledardagen HR event Åmål hösten 2021. 

Publicerad 2020-02-10

Åmåls Kommun deltar på mässor

Åmåls kommun arbetar aktivt med kompetensförsörjningen och vi är alltid nyfikna på potentiella medarbetare. Därför är medverkan vid arbetsmarknadsmässor viktigt för oss att delta vid. Under våren 2020 deltog Åmåls Kommun på mässorna HotSpot på Karlstad universitet och InWest dagarna på Högskolan Väst. Två riktigt intressanta och superroliga dagar med många fina möten. Stort tack till alla er studenter som kom fram och pratade drömjobbet