Information om Covid-19, läs mer här.

Skolstart Kristinebergskolan tisdagen den 17 augusti 2021

Tisdag 17 augusti börjar alla elever på Kristinebergskolan det nya läsåret - varmt välkomna säger vi till alla elever.

Alla som åker skolskjuts får ett brev hem med information. Har du frågor kring skolskjuts är du välkommen att ta kontakt med skolskjutshandläggare Ingela Hensbo på telefon 0532-171 96. Alla elever som åker skolskjuts förväntas att göra sitt yttersta för att minska trängsel, hålla avstånd till varandra men särskilt till chauffören. Syskon ombeds att sitta bredvid varandra då de tillhör samma familj.

För er som kör era barn till skolan, var vänligt respektera trafikskyltar och var det är möjligt att parkera och var uppmärksam på alla elever som går och cyklar. Till alla elever – var rädda om er, särskilt när ni ska korsa vägar kring Rösparksskolan där det rör sig mycket tung trafik i samband med byggnationen av den nya skolan.

Är ni osäkra på tider och samlingsplats för upprop så hittar ni dem här på kommuns hemsida: Klicka här för skolstartstider!

Personal finns på skolan tidigt på tisdag morgon och tar emot alla elever och visar dem rätt.

Med anledning av pandemi Covid19 så har verksamheterna vidtagit en mängd olika åtgärder för att minska smittspridningen. Den allra viktigaste är dock att alla, både elever och personal ska stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom. När en elev blir sjuk kommer de kunna få ett testkit för att göra ett salivtest för eventuell smitta av Covid19, något som underlättar testningen oerhört då den är lätt att genomföra och inte gör ont. Mer information kring detta kommer av skolhälsovården så fort vi har fått information kring hantering av smittskyddet i Västra Götaland.  I skolan arbetar vi med att hålla avstånd, minska trängsel, tvätta händerna eller använda handsprit, bedriva verksamhet utomhus när det är möjligt. Inga gäster eller vårdnadshavare är välkomna in i skolans lokaler utan alla kontakter sker utomhus, via telefon eller e-post.

Hur verksamheten planerar för utvecklingssamtal och andra åtgärder med anledning av Covid19 som kan bli aktuella kommer verksamheten att informera om efter hand.

Välkomna till ett nytt läsår - där det mesta är som vanligt men ändå inte - och där vårt mål är att alla elever och personal ska vara friska och kunna arbeta på tillsammans i skolan så bra det bara går.

Sidan uppdaterades 2021-08-10