Organisationer för unga
Riksförbundet Unga Musikanter
 
Riksförbundet Unga Musikanter, RUM, är en riksorganisation för musikutövande ungdomar och elever på de svenska musik- och kulturskolorna.
Svenska Kyrkans Unga
 
Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.
Världsnaturfonden
 
Världsnaturfonden är helt oberoende och partipolitiskt obunden. Syftet med verksamheten är att bedriva naturvårdsarbete där akuta eller långsiktiga åtgärder är nödvändiga för att bevara utrotningshotade växt- och djurarter eller hela naturtyper.
hur det än uppstår.
Röda Korset
 
Röda Korset är en världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Vårt mål är att lindra och förhindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår.Vi Unga

www.viunga.se

Välkommen till Vi Unga

Vill du utvecklas, känna dig betydelsefull och ha möjlighet att förverkliga dina idéer? Då har du kommit rätt! Alla får bli medlemmar och bilda klubbar inom vårt förbund oavsett vem man är och vad man vill syssla med på sin fritid. Vår verksamhet är oändligt skiftande och våra 160 klubbar sysslar med det unga för tillfället finner vara roligast och mest givande. I din klubb får ni göra vad ni vill, bara det är alkoholfritt och det är ni unga själva som bestämmer vad ni vill göra.
Sidan uppdaterad 2011-06-01

Sidan uppdaterades 2020-02-11

Synpunkter på sidan?